homePROJECTENalle projecten

ALLE PROJECTEN

Vakantie Doeboekje Museum Dorestad
Geplaatst op: 31 mei 2019

In 2018 heeft Museum Dorestad haar 1e (Vakantie) Doe boekje uitgebracht. Dat Doe boekje was een groot succes. Het boekje bleek een goed middel om gedurende de sluiting van het museum contact te houden met een belangrijke doelgroep van het museum: kinderen van het primair onderwijs. Het museum is in 2019 en 2020 nog gesloten. Om zichtbaar te blijven en contact te houden met doelgroepen wil Museum Dorestad daarom het Doe boekje voortzetten. Lees meer »

Aankleding binnenplein winkelcentrum De Heul
Geplaatst op: 31 mei 2019

Vernieuwing van meubilair en feestverlichting winkelcentrum De Heul Lees meer »

Sinterklaasintocht Chothen
Geplaatst op: 21 mei 2019

Dit jaar zullen wij wederom de sinterklaas intocht in Cothen organiseren. De intocht zal plaats vinden op zaterdag 23 november 2019 in de middag. Lees meer »

WijkFilmop de Markt
Geplaatst op: 8 mei 2019

Open Lucht Bioscoop, welke zich situeert op de Markt, voor de kerk. Een gratis toegankelijk evenement voor alle inwoners van de Gemeente. In samenwerking met omliggende horeca willen we hier een feestelijke avond van maken op 31 augustus 2019. Lees meer »

Informatieavond over biodiversiteit
Geplaatst op: 7 mei 2019

Een avond organiseren (4 juni 2019) voor de Wijkse burgers met als doel bewustwording van het belang van biodiversiteit en het stimuleren van het planten en zaaien van bloeiende planten in de particuliere tuinen in de bebouwde omgeving. Lees meer »