homePROJECTENalle projecten

ALLE PROJECTEN

Diabetes Challenge
Geplaatst op: 24 juni 2022

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Als deelnemer wandel je ongeveer 20 weken lang samen met en zorgverlener en/of een beweegcoach één keer per week. Lees meer »

Monument Markering 1122
Geplaatst op: 20 juni 2022

Kunstobject op de Lekdijk Oost, Markering 1122, waar de Rijn in 1122 is afgedamd. Lees meer »

Reanimatiepoppen EHBO vereniging Cothen
Geplaatst op: 20 mei 2022

Bij de EHBO hebben wij 2 reanimatiepoppen welke stammen uit 2003. Inmiddels constateren wij dat deze er slecht aan toe zijn en niet meer werken. Daarnaast zijn ze niet meer realistisch ten opzichte van een normale reanimatie, gezien de ouderdom. Als gevolg daarvan willen wij nieuwe poppen aanschaffen om de cursus goed te kunnen geven.  Lees meer »

Cothense Beachweken
Geplaatst op: 12 april 2022

Tijdens de Cothense Beachweken worden de buitenvelden van Sporthal de Rijnsloot omgetoverd tot ware beach-velden. Op deze velden kunnen verschillende (sport)activiteiten worden georganiseerd. Lees meer »

Wijks repair Café
Geplaatst op: 13 april 2022

Wijk Repair is een lokaal initiatief om apparaten in de brede zin van het woord te repareren en weggooien te voorkomen met als doel de afvalberg te verkleinen. Daarnaast is het een ontmoetingsplaats waar de bezoekers in afwachting van de reparatie van hun apparaat met elkaar in contact komen onder het genot van een kopje koffie/thee.  Lees meer »