homePROJECTENalle projecten

ALLE PROJECTEN

Pop Up Museum
Geplaatst op: 27 augustus 2019

De coördinator Stadspromotie en het museum hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw project: het Pop Up museum. Lees meer »

Natuurspeelweide Cothen
Geplaatst op: 8 augustus 2019

Het realiseren van een kleinschalige, laagdrempelige speel- en natuurbelevingsplek in de Ossenwaard te Cothen. Lees meer »

Stichting Kleurrijk uit in Wijk
Geplaatst op: 24 juli 2019

Kleurrijk Uit in Wijk is een multicultureel festival dat jaarlijks in september in de binnenstad van Wijk bij Duurstede wordt gehouden. Met muziek, dans, internationale markt, KinderPlein, informatiestands van verenigingen en sportclubs. Lees meer »

Sfeer en kerstverlichting in het stadscentrum
Geplaatst op: 5 juli 2019

De sfeer/kerstverlichting in het stadscentrum van Wijk bij Duurstede is weer aan vernieuwing toe. OBW is van mening een geschikte nieuwerwetse style te hebben gevonden om ons stadje de komende jaren weer op te fleuren!  Lees meer »

Vakantie Doeboekje Museum Dorestad
Geplaatst op: 31 mei 2019

In 2018 heeft Museum Dorestad haar 1e (Vakantie) Doe boekje uitgebracht. Dat Doe boekje was een groot succes. Het boekje bleek een goed middel om gedurende de sluiting van het museum contact te houden met een belangrijke doelgroep van het museum: kinderen van het primair onderwijs. Het museum is in 2019 en 2020 nog gesloten. Om zichtbaar te blijven en contact te houden met doelgroepen wil Museum Dorestad daarom het Doe boekje voortzetten. Lees meer »