homenieuwsWebsite live

Website live

Lancering website

De voorzitter, penningmeester en secretaris van het Ondernemersfonds in Wijk bij Duurstede brachten afgelopen week een bezoek aan de wethouder Economische Zaken, Jan Burger. De feestelijke reden van het bezoek was het "live" gaan van de website van het Ondernemersfonds.

Het Ondernemersfonds is 1 november 2015 van start gegaan in Wijk bij Duurstede. Vanaf 1 november hebben de nieuwe bestuurders van het Ondernemersfonds gewerkt aan het goed opzetten van de bestuurlijke samenwerking en het versterken van de verschillende deelraden. Ook is gewerkt aan het makkelijker maken van het doen van aanvragen om de Wijkse economie te stimuleren. Het bestuur heeft daarom ook een goede website laten ontwikkelen.

De werkzaamheden van het bestuur hebben hun vruchten afgeworpen: het bestuur heeft al acht aanvragen in behandeling genomen waarvan vijf aanvragen zijn toegewezen, een aanvraag is afgewezen en twee aanvragen zijn in behandeling. Alle informatie over de ingediende aanvragen is te raadplegen op de website van het Ondernemersfonds: www.ondernemersfondswijkbijduurstede.nl 

Op de website treft u daarnaast alle informatie aan over het Ondernemersfonds: van de statuten tot info over de bestuursleden, van de status van aanvragen tot nieuws over de activiteiten van het fonds.

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2020 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design