homenieuwsGrootse heropening winkelcentrum De Heul

Op zaterdag 17 februari ging winkelcentrum De Heul weer volledig open. Na de plofkraak, eind januari, leek het er op dat dit een lange tijd zou duren maar er is met man en macht gewerkt. Een hele nieuwe Jumbo en vernieuwde Mitra  hebben op 17 februari jl. hun deuren weer geopend.
Bea Kokje, voorzitter van de winkeliersvereniging De Heul, is er erg blij mee. "We hebben de afgelopen weken nogal wat omzetverlies geleden. Het is ontzettend fijn dat Jumbo en Mitra nu weer open kunnen. Theo van Beek van Jumbo heeft zich er voor ingezet om een mooie nieuwe Jumbo neer te zetten. Dit is belangrijk voor het voortbestaan van de winkels op het winkelcentrum voor de komende jaren. We hebben dit natuurlijk uitgebreid gevierd met een echt Wijks feestje. Er waren ballonnenbogen en er stond deze dag een oliebollenkraam."
Maar er was nog veel meer. Muziekvereniging Concordia zorgde voor een muzikale opluistering bij de opening. Het Wijkse Shantykoor Tussen Rijn en Lek verzorgden een optreden en tevens trad de Wijkse Theo Mezz op. Bea Kokje: "Wij zijn hier heel blij mee. De muzikanten en zangers waren direct bereid om bij te dragen aan de opening. Het Shantykoor benaderde ons zelf en wilde graag hieraan meewerken. Hartverwarmend, deze reacties."
Het werd een fantastisch feest met de hele dag volop aanbiedingen en de winkeliersvereniging hoopt dan ook dat veel mensen De Heul weer weten te vinden.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design