homenieuwsBeards for Down dag

Baarden voor het goede doel

De opbrengst van het evenement “Beards for Down” gaat naar de stichting met dezelfde naam (www.beardsfordown.nl) De stichting is ontstaan uit een grote groep vrienden met daarin fanatieke baarddragers. De stichting organiseert voor kinderen en jong volwassenen met het syndroom van Down activiteiten en belevingen.

Motoren en oldtimers

Op verschillende plaatsen in de binnenstad stonden motoren en oldtimers (niet jonger dan uit 1979). Gevraagd en ongevraagd werd er uitleg gegeven over de vaak zeer speciale voertuigen. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om zichzelf te vereeuwigen naast, in en op deze voertuigen.

"De Markantste baard/snor van Nederland"

Voor de eerste keer vond de verkiezing van ‘de Markantste baard/snor van Nederland’ plaats. Achttien heren met fraaie baarden presenteerden zich in de Maleborduurstraat aan het massaal toegestroomde publiek. De deelnemers liepen over de ’beardwalk’ ten overstaan van 4 koppige jury. Rossig, met vlechtjes, perfecte styling, integer of gewoon een net onderhouden baard, alles kwam voorbij en onder luid applaus werd elke kandidaat kritisch bekeken. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de middenstand en werden op 18.30 uur uitgereikt.

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design