homedeelgebiedenWijkse cadeaukaart

Wijkse cadeaukaart

Invoering van de Wijkse Cadeaukaart, een waardebon die lokaal gekocht en besteed kan worden.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Wijkse ondernemers: winkeliers, horeca, cultuur. De waarde van cadeaukaarten en waardebonnen die nu elders gekocht en besteed worden, blijft in de Wijkse ondernemersgemeenschap.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Een extra impuls voor het doen van lokale bestedingen door de consument en het verstevigen van de binding tussen consument en leverancier/winkelier/ondernemer. Want, ondernemers in de eigen woonplaats zijn belangrijk – in goede en moeilijke tijden. Kinderen van inwoners hebben er hun eerste baantje, de lokale ondernemers sponsoren de plaatselijke sportclub en zorgen voor sociaal contact. Ze dragen sterk bij aan een fijne leefomgeving en zijn de lokale helden.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Het project ‘Ondernemend Wijk bij Duurstede’ heeft ten doel een bruisend, levendig en ondernemend Wijk bij Duurstede met alle partners te (onder)houden en verder te creëren/versterken. De Wijkse Cadeaukaart is een van de middelen om deze doelstelling te bereiken en is gericht op support van lokaal kopen & ondernemerschap. We focussen ons op het stimuleren, activeren, beschermen en leuker maken van lokaal kopen. Niet alleen ten tijde van een (corona)crisis, maar duurzaam.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 15.000 exclusief BTW

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 15.000 exclusief BTW

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Niet voor de eenmalige investeringskosten en promotie-, marketing en uitvoeringskosten. Wel voor de structurele, jaarlijks terugkerende kosten voor ondernemers.

Aanvullende opmerkingen

Klik hier voor de bijlage voor achtergrond en uitgebreide toelichting.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2020 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design