homedeelgebiedenWijks Magazine

Wijks Magazine

Wij vragen cofinanciering voor de productie van een tweede editie van het Magazine Wijk bij Duurstede.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
De inhoud van het magazine is gericht op activiteiten, historie en cultuurwaarden van Wijk bij Duurstede. Hiermee worden inwoners betrokken en gestimuleerd binnen hun eigen gemeente deel te nemen aan activiteiten. Het magazine geeft een gezicht aan verschillende ondernemers, stichtingen, sportverenigingen, horecaondernemers en detailhandelaren etc. Doelgroepen zijn alle inwoners en (potentiële) bezoekers van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Een uniek magazine voor Wijk bij Duurstede dat het imago versterkt. In 2019 is een magazine ontwikkeld dat bijdraagt aan de positionering van Wijk bij Duurstede. Het magazine versterkt ‘Het merk Wijk bij Duurstede’. De kracht van het magazine is dat het de creativiteit kanaliseert. In plaats van versnippering zorgt het magazine voor verbindingen. Gezamenlijke communicatie vergroot de herkenbaarheid en leidt tot één sterk merk.  • Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?

 

  • Gestructureerde en integrale aandacht voor bijzondere verhalen, gekoppeld aan de unieke waarden (DNA) van Wijk bij Duurstede.

 

  • Het bewust maken en betrekken van (nieuwe) bewoners, bedrijven en bezoekers.

 

  • Bevorderen van trots onder de huidige bewoners en ondernemers.

 

  • Vergroten van de naamsbekendheid en daarmee de aantrekkingskracht van Wijk bij Duurstede.
   Nieuw perspectief bieden.

 

  • Een positief effect genereren voor de lokale economie; meer bezoekers, meer bestedingen en meer werkgelegenheid.Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 18.000 exclusief btw

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 10.800 exclusief btw (of zoveel minder als mogelijk is door cofinanciering anderen)

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Ja, zie financiële opbouw in bijgevoegd projectplan.

 

Aanvullende opmerkingen
Mocht een van de andere posten meer inkomsten genereren dan die van de bijdrage van het Ondernemersfonds, dan zullen deze inkomsten daarop in mindering worden gebracht, zodat de afhankelijkheid van het Ondernemersfonds snel afneemt. Mocht daarentegen inkomsten uit andere posten tegenvallen, dan zal de productie van het Magazine teruggebracht worden naar één (1) exemplaar per jaar.

 

Klik hier voor het projectplan

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design