homedeelgebiedenVerbouwing VVV naar eigentijds inspiratiepunt

Verbouwing VVV naar eigentijds inspiratiepunt

VVV Kromme Rijnstreek wil haar gastheerschap en de winkel aan de Markt in Wijk bij Duurstede- na verbouwing oude stadhuis- opnieuw en eigentijds inrichten als "inspiratiepunt" voor bezoekers, t.w. inwoners van Wijk bij Duurstede, recreanten en toeristen.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Voor de uitstraling en beleving van de stad en omgeving hebben inwoners, recreanten en toeristen hier baat bij als ook economisch de (gastvrijheids)ondernemers en culturele instellingen. Immers, hoe meer inspiratie in het gastheerschap wordt geboden en gevonden hoe leuker en langer en economisch aantrekkelijker het verblijf in de stad/gemeente e.o zal zijn.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Een permanente bijdrage aan een levendige binnenstad en een faciliteit om trots op te zijn.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Een permanente bijdrage aan een levendige binnenstad en een faciliteit om trots op te zijn. Tevens ook een versterking van de economische en maatschappelijke infrastructuur, waardoor meer inwoners, recreanten en toeristen geïnspireerd zullen worden om gebruik te maken van de pracht , de potentie en de mogelijkheden van stad/gemeente en omgeving.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
Ontwikkelkosten € 6000 en realiatiekosten € 75.000,- (vooralsnog geraamd)

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 10.000,-

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Ja, bij de Wijkse Stichting (nog geen uitsluitsel). .Ook verwachten we een eenmalige bijdrage van de gemeente Wijk bij Duurstede (nog niet geformaliseerd). Een stevig deel van de investering zal door de VVV zelf worden opgebracht.

Aanvullende opmerkingen

Hierbij de link van een recent filmpje mbt een elders gerealiseerd inspiratiepunt. Zo gewenst kunnen steunbetuigingen van ondernemers(organisaties) worden aangeleverd.

Klik hier voor nadere informatie over de begroting 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design