homedeelgebiedenKunstobjecten in de buitenlucht

Kunstobjecten in de buitenlucht

Multidisciplinair en prijzen winnend kunstenaar Sven Signe den Hartogh, geboren en getogen in Wijk bij Duurstede kwam bij mij met voorstellen voor twee kunstobjecten in de buitenlucht. Zijn voorliefde voor Wijk bij Duurstede en de natuur hebben hem geïnspireerd voor deze werken, graag wil hij iets terugdoen voor de plek waar hij opgegroeid is en hem hebben gemaakt tot wie hij is. Zie voor de toelichting van de kunstwerken, de bijlagen.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
De gevraagde financiën zijn bestemd om het project doorgang te geven en zullen besteed worden aan de realisatie van de werken, het vastleggen op video ervan en een bescheiden vergoeding voor de kunstenaar.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Deze kunstwerken zullen een structurele plek gaan innemen binnen de gemeente grenzen, vrij en ten alle tijden te bezoeken door het publiek.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel? -
Werken van een gerenommeerd kunstenaar, afkomstig uit deze gemeente, opnemen binnen de gemeente grenzen, zou een mooie toevoeging zijn aan de diversiteit van Wijk bij Duurstede op gebied van kunst en cultuur. Ook zou het publiek trekken, op basis van de nationale maar ook internationale bekendheid die Sven inmiddels geniet.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 2.310,-

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 500,-

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Bij het Cultuurfonds is het bedrag van € 1.610,- aangevraagd. De Cultuurcoach draagt € 200,- bij ter ondersteuning van dit project.

 

Aanvullende opmerkingen 
Zie verder informatie, klik hier..

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2019 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design