homedeelgebiedenBehind your wall dance event

Behind your wall dance event

Net zoals vorig jaar willen wij (Go rental, de gemeente en ik) ivm de huidige strenge coronamaatregelen wederom een avond van vermaak op 31 december/01 januari voor de inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede (jong en oud) organiseren. Het concept program is als volgt: Voorprogramma: filmpjes over Wijk bij Duurstede en/of opname van Til&Dien Hoofdprogramma: dance event Behind Your Wall Een avondvullend programma van 20:00 uur tot 04:00 uur.


Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Op dit moment hebben wij 18 ondernemers bereid gevonden om te sponsoren. Daarnaast stelt de gemeente een bedrag van 10.000 euro beschikbaar en enkele faciliteiten, zoals Marienhoeve (opname van het dance event) en de sociale netwerken. Ook Regio90 stelt zijn tv-kanaal beschikbaar. Go Rental (Gerrit Onink) zal het project uitvoeren.


Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
N.v.t.


Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Dit jaar zitten we wederom met de feestdagen in een lockdown. In de bizarre tijd waarin we al geruime tijd zitten betekent dit project voor onze inwoners een stuk verbinding en verlichting. Dit in een tijd waar de woorden polarisatie en demonstratie vooral de toon voeren. Daarom is het zeer belangrijk dat tijdens Oud & Nieuw toch iets voor onze inwoners wordt georganiseerd.


Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 25.000,-


Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 5.000,-


Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
De gemeente

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design